Unboxing the surprise..

Det var ganska givet på julaftonsmorgonen vilket paket som skulle attackeras först. Såklart sponsorpaketet fyllt med cykelgodsaker. Det är tyvärr så att även fast personliga och genomtänkta gåvor EGENTLIGEN väger tyngst så går det inte att komma ifrån att cykelnördar går igång på cykelprylar. Katastrofalt mycket. Så är det bara! Sen om det är bra eller dåligt, det kan man ju diskutera!
PC240036-_2628-2_small

Det är egentligen tradition i vår familj att öppna paketen på kvällen efter maten, men ibland får man fuska. Speciellt när det är ett paket av det här slaget. Tror ingen bryr sig så mycket när man är vuxen och faktiskt har slagit in paketet själv dessutom… ehrm… “Cykeltomten” lär ju knappast ta åt sig heller … …. … … ..
DSC_2622-1_small

Det kryllade hur som av godsaker.. massa fina kläder och prylar. Mest glad blev jag nog över ett par “riktiga” pedaler till landsvägscykeln. Jag har stenhårt kört på CC´s billigaste Shimanopedaler under mina tre år som cyklist. Varför inte liksom? Jag kommer knappast cykla fortare för att pedalerna är lättare och är den roterande massan ett problem så tror jag att jag tjänar mer på att gå ner några kg i vikt. Såklart så har jag blivit lätt “mobbad” av mina cykelkompisar för att ett par sådana pedaler passar ju inte på en Wilier Cento1 SR som jag cyklat på senaste året. Lite not good enough… ungefär så! Men jag har stått på mig, mest för att jag är lite snål och tror att det inte gör så stor skillnad..

MEN, nu skall nya pärlan inklädas ett par Tec R73H, Carbon Road Pedal, jag är mycket nöjd. Bara 30 gram mer än ett par Dura Ace som dessutom kostar ungefär dubbelt så mycket. Det tycker jag är prisvärt enough! Inte för att jag egentligen tror att några gram hit och dit gör så stort skillnad för den typ av cykling som jag utövar, men kan man sätta åt cykelkompisarna tillbaka så why not? ;)
DSC_2624-2625

Det finns massa fler godsaker att utforska i paketet… men det får bli en annan dag. Det gäller att hinna njuta lite av julledigheten också!

3 thoughts on “Unboxing the surprise..

  1. Pingback: Laddningskväll! | Karolina Örnstedt

Leave a Reply