Räddningen är här!

DSC_3171-1

Jag såg den här tidningen i affären igår….

Och tänkte, AHA….. såklart, det är ju tidningar som ska göra mig till ett fullblods MTB-proffs? Tror ni det funkar? Jag tänkte att om man läser tillräckligt så måste man ju t.ex. förr eller senare snubbla över sådana petitesser som att framdämparen har någonting som kallas rebound som går att reglera.

Jag undrar om man kan lära sig att göra bunny hop och cykla på bakhjulet genom att läsa tidningar? Det verkar inte fungera att titta på Youtube i alla fall, jag blev inte alls bättre av det. Inte alls.

Nej, jag får väl antagligen nöja mig ett tag till med att bara vara en långsam dussinåkare! Det är inte fy skam det heller i och för sig.

2 thoughts on “Räddningen är här!

 1. Hallå Karro,

  Efter att ha kollat vad du tänker hitta på under 2014 så vill jag bara påpeka att kommer du till Uppsala den 11 maj så finns det bara Skandis GP eller Pelle Svanslösloppet (barn) för dig att delta på, har du inte elit/damlicens eller är under 15 år så blir det rätt så tunt för dig med aktiviteter, men om du tänkte dig Skandisloppet – Alla kan cykla så är det den 10 maj… vill bara att du skall komma rätt dag ;)

  Med vänlig hälsning
  Fritz

  • Nu tycker jag du är lite vääääl petig här ;) …

   … nog för att jag har elitlicens och Pelle Svanslösloppet låter OERHÖRT lockande så är det Skandisloppet 167 km som jag avser att deltaga på just den helgen! :)

Leave a Reply