CykelVasan: Snikbilder

Jag hittade lite bilder på mig själv från CykelVasan, jag vet egentligen inte varför jag gör ett inlägg av spektaklet för det ser ju “sådär” ut men varför inte. Håll tillgodo! Det finns bilder att finna på de tre ställena nedan om någon är intresserad.
HappyMTB
Photomic
Sportfoto.com

Imponerande med alla vänliga själar som orkar stå och fotografera +9000 cyklister i +8 timmar. Det måste ju bli rätt så tröttsamt i längden, men är ju desto roligare för oss som cyklar att efteråt hitta sig själv bland bilderna.
155_DSC_7593 155_DSC_7594 155_DSC_7595 155_DSC_7596 cykelVasan-1 cykelVasan-2
cv-1

Jag ser mest ut som ett tvärförbannat fetto, minspelet antyder att jag är trött och det är ju bra. Jag ser alltid ut sådär när det är jobbigt, det är liksom inte snyggt. Även fast jag var säker på att jag åtminstone log när jag såg HappyMTB-fotografen men det gjorde jag ju verkligen inte. Kul med bilder från loppet hur som helst, oavsett hur man ser ut.

2 thoughts on “CykelVasan: Snikbilder

  1. Det där med fetto instämmer jag INTE i, ler gör du visserligen inte men vem hinner med det alla gånger?;-)
    Du har så snygga cykelkläder och din hjälm sticker ut, stor tumme upp
    :-) bra jobbat med Vasan oxå. Vi kanske ses på nåt av långloppen i sommar?

  2. Ler man så har man inte tagit i tillräckligt kan vi säga ;)
    Tack! Känns ändå ganska originellt att fara omkring i helorangt! :D

    Jag hinner nog inte köra fler lopp i cupen i år tyvärr, funderade på Västgötaloppet men det krockar med Hammarby Hill XC som jag tänkte köra.

Leave a Reply