Mindre roligt just nu

Det här var ju inte så roligt, men efter HR så har jag varit extremt trött och för 2 dagar sedan började jag känna mig rejält hängig och nu är jag tvärförkyld. Kanske inte så konstigt egentligen efter den urladdningen som HR faktiskt var. Men lite tråkigt, jag hade ju precis börjat komma igång igen. Men nu är det snuva, sängliggande, muskelvärk, huvudvärk och allmänt lidande som står på schemat (låter ju ungefär som HR nästan, minus huvudvärken då).
climbing

Det är inte så mycket att göra åt det, bara gilla läget. Jag försökte gå till jobbet i morse ändå (är man envis så är man) men efter 2 timmar av kallsvettande och allmän misär så gick jag hem. Lyckligtvis kan jag applicera “jobba hemma” så ingen skada skedd där.

Det får bli en lugn helg med stillsamt firande av syster 30-årsdag (herregud, nästa år är det min tur, känns bra att jag får ett helt år på mig att bevittna hennes förfall innan dess) och kanske lite slappande på landet. Förhoppningsvis blir det återkomst till tränandet och cyklande någon gång i mitten på nästa vecka. Ju förr desto bättre, jag saknar det ju! Cykla är verkligen som en svår drog! Och med kompisar ett ännu starkare knark!

Tills dess kanske jag kan producera några mer “intressanta” inlägg om HR? Det kanske finns någon lite aspekt som jag glömt att belysa ännu? Återupprepning fungerar ju bra annars. Förresten, angående HR har jag en nyhet för 2015, men det får bli senare!
zoom_6-6-09-14_PYRENNEES_GRE__171

Leave a Reply