Säsongsavslutning med Fredrikshof!

I helgen är det säsongsavslutning med Fredrikshof, igår cyklade vi ut till Nynäshamn på eftermiddagen och det är således där avslutningen äger rum. Det var väldigt fint att få njuta av en varm och fin höstkväll och kunna cykla i kort-kort och inte frysa. Det är ju onekligen så att det börjar bli höst och det blir nog inte så många superfina cykeleftermiddagar/kvällar i år. Att få runda av säsongen med ledarkollegorna i sol och värme kändes klockrent.

Vi träffades vid Gullmarsplan efter jobbet, lämnade våra väskor för transport mot Nynäshamn och sen styrde vi vårt sikte mot Farsta där resten av gänget mötte upp.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Totalt ungefär 30 personer var med på helgen och efter uppdelning i en lugn och snabb grupp i Farsta så ställde vi in siktet på Nynäshamn. Eftersom valen låg på lugn och snabb så valde jag snabb trots att mina ben bara vilat 2 veckor sen HR. Men jag tänkte att så fort kan det inte gå, och Gunnar försäkrade om att vi inte skulle cykla ifrån någon och jag tänkte att det är säkert någon som ger upp innan mig om det nu är så.

Det blev verkligen en fantastisk (det är mitt nya favoritord, jag vet, jag kommer inte sluta med det) kväll som inledde helgen. Att få cykla i sol och värme i Sverige i slutet av september ska man verkligen passa på att njuta av. Jag har dessutom cyklat ganska många timmar rätt så ensam sista tiden (Läs 39h03min24sek på HR t.ex.) så jag såg fram emot att få cykla i större grupp och dessutom med härliga vänner.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen till ära blev det reservcykel i form av Wilieran, retrotröja och dessutom gamla skor (för att jag har look-pedaler på Exan och SPDL på Wilieran). Dessutom när jag skulle gå hemifrån så var det något som luktade så fruktansvärt så jag höll på ramla omkull. Efter lite sniffande på allt som gick så hittade jag boven i min hjälm som var med på HR, jag hade visst glömt tvätta den (vem tänker på sånt?)! Remmarna luktade verkligen värre än den värsta av värstaste surgubbar. Usch! Nog för att det är hemskt onödigt att ha dubbla uppsättningar av allting (typ cykel, skor, hjälm) men ibland är det rätt behändigt och användbart. 10660289_10152782646900439_5302927321431316798_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annars blev det fin propagandacykling ut till Nynäshamn, vi hade ett punkteringsstopp ungefär halvvägs men annars flöt det utan incidenter. Det blev sådär härligt lagom fort på gränsen ibland men jag lyckades bita mig fast, det var faktiskt ganska lugnt förutom i en längre uppförsbacke när det gick ganska fort som jag fick för mycket mjölksyra för att hänga med. Det är ju onekligen så att det känns vid sådana tillfällen att det bara var 2 veckor sedan jag gick i mål på HR, det kommer nog ta någon vecka till innan allt är helt återställt i kroppen och benmusklerna.

Annars säger jag bara svensk höst FTW!

Efter cyklingen blev det incheckning på Nynäsgården som såg ganska ruttet ut på utsidan men som var hemskt fint på insidan! Därefter middag och “samkväm” (det var specificerat i programmet, på riktigt på riktigt alltså). Trevlig cykeltur och trevlig kväll/natt med cykelkompisarna!

To be continued med resten av helgen….

Leave a Reply