“Ny” cykelsponsor för laget

Kanske inte så ny för mig, utan snarare väldigt välbekant, men däremot väldigt ny för mina teamkamrater i Rejlers Cycling Team. Det är ju ingen mindre än Crescent!

Det är dessutom inte mindre än samma modell som jag redan cyklar på, Exa, som det handlar om. Det är ingen helsponsring (vem skulle ge ett gäng på 70 cykeltöntar, varav merpartern medelåldersmän i kris, gratis cyklar?) utan ett så kallat B-sponsorpaket där vi erbjuds kraftig rabatt på 2016 års Exa.

Det kliar ju kraftigt i “köpa-cykel-fingrarna” men jag har redan mitt exemplar som jag är så nöjd med så jag behöver inte riktigt uppgradera (även om det är rätt stor skillnad på 2016 års modell jämfört med 2014 som jag cyklar omkring på).
3

Kul att det händer lite grejer på cykelfronten i alla fall!

Leave a Reply