Bra väder har man ju slutat räkna med sen länge

Sysslar man med utomhussport i Sverige så får man ju utgå från att det kommer vara misär ungefär hälften av gångerna man befinner sig utomhus (typ, ungefär). Även om jag de senaste åren alltmer gått åt hållet att om det regnar, det finns det annat mycket trevligare men kan ägna sig åt, förslagsvis inomhus.

Våren är ju dock lite förrädisk, för man sitter inomhus och stirrar ut på solen hela dagen. Sen när man väl ska ut och finrulla lite, så ska naturligtvis himlen öppna sig och temperaturen gå under 5 grader (idag hann jag i alla fall promenera hem i solskenet, alltid något). Egentligen skulle inte det här bli något gnällinlägg, så jag vet inte varför jag går åt det hållet, men i alla fall.

Lovön visade sig i alla fall (nästan) från en av sina bättre (men typ) sidor i afton…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentligen tänkte jag bara säga att, F*N VAD ROLIGT DET ÄR ATT CYKLA!! Regn och 5 grader up yours Sverige!! Jag bryr mig inte! Rätt kläder och noll stopp så blir man ju egentligen inte så kall (eller så tappar man bara känseln när vitala delar domnat av, what do I know).

Hur som helst, det kunde ju varit minus 15 och snöstorm så varför klaga?

Nästa vecka när jag har tid att cykla nästa gång så lovar jag att bjuda på åtminstone EN solbild (om jag så ska gå hem från jobbet klockan 12 för att få till det) …

#Youknowitcangethardsometimes-Itistheonlythingthatmakesusfeelalive

Leave a Reply