Haute Route TC: Tack alla!

Såhär några dagar efter målgång så njuter jag fortfarande för fullt och är samtidigt på väg hemåt i sakta mak. Vi bilar ju och tar verkligen dagarna som de kommer. Nu befinner vi oss i Tyskland i höjd med Frankfurt och beräknas väl rulla in på hemmaplan framåt helgen. Så mysigt och så skönt, bästa sättet att fira en trippel Haute Route med bilsemester.

Tänkte hur som helst bara slänga in ett stort tack. Under mina 3 veckor på cykeln så har det trillat in pepp och hejarop på alla möjliga ställen. Jag har verkligen inte haft ork eller tid att besvara detta men jag har tagit till mig alla hälsningar. Det har hjälpt jättemycket och jag är jätteglad för att ni hejat på mig. Så tusen tack och ursäkta till er alla som jag personligen inte svarat. Lite dåligt samvete har det gett mig men det har verkligen inte funnits energi. Utan allt pepp utifrån så hade jag antagligen inte överlevt veckan i alperna så verkligen verkligen, tack! 

Leave a Reply