Vanan håller i sig

Cykla två helger i rad, det var verkligen inte igår. Vet inte hur många helger som krävs för att det ska kunna kallas en vanan men jag tycker två är farligt nära redan nu!

Idag blev det en runda på ~45 km i Hellas med omnejd. Jag tänker att jag måste försöka variera mig för att inte tröttna. Harva på Lovön på de enda två grusvägarna som finns har jag ju redan gjort så många gånger så det behövs något annat. Idag lös solen också på mig så det kändes som pricken över i:et för att rundan skulle bli perfekt. Imorgon vet jag inte riktigt vart jag hamnar, eller det finns tankar på en runda norröver upp mot Järva så jag förmodar att det är det som det blir. Jag tycker det är skönt att harva lite ensam så det går att bestämma starttid lite utefter när det passar och runda utefter eget huvud. Ibland är det skönt att bara rulla solo och njuta av lugnet!

Känns oavsett skönt att komma igång lite och cykla igen, har blivit alldeles för lite av det senaste året så det ska bli ändring på det nu!

Leave a Reply