Om mig

Karolina heter jag och är sedan några år totalfrälst cyklist, jag är född 1985 och är uppvuxen i de norra delarna av Sverige, därav mitt stenhårda norrländska pannben. Jag flyttade 2004 till Stockholm på grund av Civilingenjörsstudier på KTH och samma år hittade jag min sambo som är anledningen till att jag är kvar här nere.

Jag cyklar till vardags nu för tiden mest bara om det erbjuds fika! Tidigare har jag tävlat, tempo var min paradgren och det var väl där jag satsade på att kunna prestera någonting vettigt. Just nu ligger tävlandet på paus dock! För att stilla mitt behov av att cykla med andra så finner jag mycket glädje i att cykla motionslopp i så kallade “Sub-grupper”. Ja, jag erkänner… jag jagar tider i motionslopp och nej, jag skäms inte för det.

Ibland finns jag på en CX eller MTB i skogen och det är minsta lika roligt men hur ska man hinna med allt… ?
DSC_1633-1

När jag inte cyklar i Sverige så cyklar jag gärna utomlands och har bland annat cyklat Haute Route Pyrenees 2014Haute Route Dolomites Swiss Alps 2015 och Haute Route Triple Crown 2016. Jag har även överlevt det mytomspunna loppet La Marmotte 2014, 2015 och 2016 (18 mil och 5000 höjdmeter nere i Alperna). Trots att jag inte är bra på det, så gillar jag att cykla i berg.
DSC_0799-1

När jag inte cyklar så hinner jag klämma in lite annan träning också… jag har bland annat gjort en Svensk klassiker och överlevt Kalmar IronMan både 2012 och 2013 (PB: 13.25.48). Jag åker gärna längdskidor på vintern trots att det är svårt i Stockholm.

Välkommen till min blogg som är väldigt cykelfokuserad!