Team Crescent

2014 hade jag äran att bli utvald av Crescent att få vara en av deltagarna i Team Crescent. Läs mer om Team Crescent och resan här nedan:

Vad är Team Crescent?
“Vi drivs alla våra av drömmar även om inte alla måste bestiga ett berg eller korsa en kontinent för att nå dem. Har du en dröm på två hjul som du längtar efter att uppfylla? Vill du åstadkomma något du knappt vågar tro på? Nu samlar vi äventyrare och dig med stora drömmar i Team Crescent tillsammans med Renata Chlumska och Fredrik Sträng. Medlemskap i Team Crescent är ett projekt för människor som vill förverkliga sina drömmar om ett äventyr på två hjul.” Läs mer här!

HAUTE ROUTE PYRENEES – med Team Crescent
GeneralProfile_pyrenees_V4_copy

PERIOD: NOVEMBER 2013 − SEPTEMBER 2014
BESKRIVNING: Målet för 2014 och min stora utmaning med Team Crescent är att i september ta mig an Haute Route Pyrenées. Haute Route Pyrenees är ett 7-dagars etapplopp som sträcker sig från Barcelona till Anglet. Totalt 790 km och 19 500 höjdmeter. Det är ett fåtal svenskar som ställer upp varje år och ännu har ingen svensk kvinna tagit sin an utmaningen så det vore häftigt att få bli den förste att slutföra loppet. Mina övriga mål för 2014 är att cykla under 8 timmar på Vätternrundan samt en topp 10-placering på tempo-SM, men det är egentligen sekundärt i sammanhanget.
PLATS: Barcelona Spanien till Anglet Frankrike
general3

ÖVRIGT: Jag är ledare i Fredrikshofs IF CK som är Sverige största cykelklubb där jag leder cykelträningar för både snabba cyklister och nybörjare. Har tävlingslicens och tävlar i DamElit där tempo är min paradgren.

CYKEL: Crescent Exa Di2
DSC_2665-1_small

Följ mig här: Team Crescent – Karolina Örnstedt