Mallis here I come!

Nu är det inte många timmar kvar, sen så sitter jag äntligen på ett plan mot värmen och Mallorca!! Jag har precis lyckats stuva ner sista pinalen i resväskan och hoppas att SAS vaknat upp på gott humör för annars kommer dom inte gilla min cykelväska. Den är lite lätt överviktig, bara lite sådär gulligt knubbig, jag hoppas att komma undan med det. Men det får vi väl se, vem orkar bråka om sånt 5 på morgonen liksom?
DSC_3277-1_small
Sovrumsgolvet har varit i allmänt kaos senaste dagarna men nu är äntligen alla prylar på plats i väskorna!

På planet så kommer jag ägna mig åt att läsa sidan 51 i senaste numret av Bicycling, om och om och om och om och om och om och om IGEN!
DSC_3266-1_small
Jag ska skriva ett inlägg någon gång om hur den där bilden kom till, det är en mycket fin historia som även finns på film. Skulle nästan kunna sälja rättigheterna och göra en långfilm av det hela. Men det får bli någon annan dag.

Nu, SOVA, och nästa gång det kommer ett livstecken från mig så är det förhoppningsvis i form av bilder på soldränkta cyklister på fikapaus!

Leave a Reply