Vilodag och plattcykling

Igår blev det en väldigt kort dag på cykeln, 31 km plattkörning och lite fotograferande längst vägen. Stora delar av dagen spenderades först i byn där vi gick runt i lite affärer och sen tog en långlunch. Därefter blev det eftermiddagscykling!

Det löper en flod i dalgången som vi cyklade jäms med ungefär 15 km åt ena hållet och sen vände vi tillbaka till byn igen. Kändes lagom som återhämtningsdag och ändå tillräckligt långt för att trampa ur benen lite.
DSC_3116-1
DSC_3119-1DSC_3132-1DSC_3157-1DSC_3145-1
#orangeisthenewblack…. Crescentkläder med Swedbank POC-hjälm + castellihandskar ger verkligen en komplett orange utstyrsel. Jag tycker ändå det fungerar utan att bli för clownigt. Man sticker ju ut i alla fall och det matchar ju cykeln väldigt bra! Pluspoäng!

Vad det blir för cykling idag vet jag inte, men tanken är att försöka rulla upp för något berg om benen orkar. Kanske Col de Glandon? Och Alpe d’Huez därefter? Eller bara en av dom? Eller ingen? Jag vet inte, det får bli ett spontanbeslut, vi får se åt vilket håll cykeln svänger helt enkelt. Det är ju semester så då är det skönt att ta det lite mer som det kommer!

Leave a Reply