Oväntad tillökning: Wattmätare!

Det känns nästan som om jag är gravid och ska få barn, men nej, inte riktigt så seriöst är det. UTAN… det väntas tillökning i cykelpryl-parken (hade egentligen varit roligare om någon ville skänka mig en ny MTB men det vore väl att hoppas på för mycket).

Efter regn kommer solsken: Verve Cycling genom Haute Route sponsrar med en InfoCrank wattmätare till 5 lyckliga cyklister på årets HR Dolomites (och av någon anledning tyckte dom att jag var bra att välja ut, undra vad det beror på?). Cykelprylar blir lite bättre när dom kommer som en skänk från ovan…
11666209_10154099277928636_3156553437815551432_n
ÄNTLIGEN dags att få svart på vitt om det kommer ut några watt ur benen egentligen…

Gud vad roligt det kommer bli att få MER data att analysera efter varje träningspass. Jag är ju siffernörd och försöker faktiskt låta bli att ha pulsklocka när jag tränar övrigt än cykel (förr om åren hade jag pulsklocka för ALLT, verkligen allt, men det blev för maniskt). Nu är det mest när jag cyklar (och inte ens jämnt då heller (kors i taket)) men om det är något som kommer tillföra en ytterligare dimension i siffernörderiet så är det ju att få äran att cykla omkring med en wattmätare. Det kommer bli HUR grymt som helst! Hoppas bara jag pressa ur några watt ur benen också, annars är det ju inte så roligt.. ska bli kul att jämföra höger och vänster ben också!!

Herregud, jag kan knappt bärga mig! Wattmätaren är på väg och anländer förhoppningsvis inom 1-2 veckor, sen attans blir det watt-hysteri hela vägen fram till Haute Route! Som ett barn på julafton är en bra sammanfattning för mig just nu!

#MyPower – http://www.vervecycling.com/infocrank/

One thought on “Oväntad tillökning: Wattmätare!

  1. Karolina, we are so happy to be able to have you as a MyPower rider at the Haute Route! Don’t hesitate to reach out to us and join in the webinars in preparation. All the best for your next month and the wonderful Haute Route event!

    From the team at Verve Cycling

Leave a Reply