Haute Route – Etapp 3: TT och “vilodag” – REDAN?

Dags för bergstempo då!
St. Moritz – Passo del Bernina
22.5km | 700M+ | 0M-

DOLO_StageMaps2015-03
Dolomites_Profiles_Stage-03-01
Ascent of the day (ITT)
Passo del Bernina, 2330m (2nd class), 700m of altitude gain over 22.5km, 3% average

Nej, men vad ska man säga mer om det här? Det ska kanske regna, lite dugg får vi nog räkna med och prognosen säger att det bara blir mellan 8-12 grader så det gäller väl att klä på sig rejält då antar jag. Jag som tänkte ha Haute Route Sverigetröjan, då kan jag väl inte trycka på mig en vindväst också? Prekärt läge.

13 km tidtagning och det är bara trycka sitt bästa, berget är ju som syns nedan inte så brant så det borde gå bra. Ska bli kul att få tillbaka wattmätaren igen och se sina siffror.

Förhoppningsvis känns inte kraschen något vid start, men det får vi väl se antar jag!

Passo del Bernina:
Passo_del_Bernina_Samedan_profile

Leave a Reply