Avslutande tur på Mallorca

Veckans kortaste tur kom idag (äntligen hinner jag skriva något mer än här har ni några bilder). 7 km från Port de Soller och upp till fyren som ligger ute på udden här utanför. Det kändes ganska lagom med bara 7 km idag efter senaste dagarna.

Vi flyger hem vid 17.45-tiden men måste checka ut vid lunch och det var skönt att hinna cykla, duscha, packa ner cykel m.m. innan utcheckning. Annars finns det ju en lånedusch som alla kan dela på, men kändes sådär på 15 personer.

Jag är ganska nöjd ändå med dagarna, 55 km + 175 km + 130 km + 7 km kan man inte klaga på. Många höjdmeter och jag har cyklat snabbare i bergen än vad jag någonsin gjort innan vilket är superskoj. Det kan bara bli ännu bättre nu! OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nu blir det turistspårvagnen upp till Soller för lunch på det fantastiskt vackra torget där uppe och sen hem mot Sverige i eftermiddag!

Leave a Reply