Mallis – Puig Major – Pollenca – Formentor – Coll de Soller

Avrapporteringsnivån från den här resan kan vara den sämsta på länge, men idag har vi cyklat (förvånande va?) och cyklat. Det blev från Port de Soller uppför Puigen, sen ner via Pollenca, ut och upp till Formentor och därefter hem via Coll de Soller.

Roligt med 3000 höjdmeter och 175 km men också ganska slitigt. Väderprognosen igår sa regn men vi fick idel sol hela dagen. Tyvärr säger prognosen regn imorgon också så vi får hålla tummarna för att det blir samma resultat som idag, d.v.s bara SOL!

Bildbomb från dagen i brist på tid för en längre rapport..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply