Haute Route TC: Registrering igen

Idag har det varit vilodag på riktigt, tyvärr gick det inte att ligga på hotellet hela dagen men jag tror ändå att jag fick till en helt ok vilodag. Sov ut i morse, åt en lugn och stillsam frukost vid 9.30, sen gick jag till en tvätteria och körde en stor maskin smutstvätt. Har tvättat en gång tidigare så det var dags igen. Jag handtvättar alla cykelkläder varje dag (för att dom inte ska ligga och stinka i väskan så länge) men det blir ju inte tillräckligt rent för att man ska använda dom igen. Skönt att få allt rent och fräscht.

Därefter vilade jag en kort stund på hotellet innan jag åkte ner med cykelväska till registreringen, relativt öde på människor strax innan 12 vilket var skönt. Det har varit galet varmt idag så jag blev sjöblöt bara av att åka taxi med cykelväskan och hämta sakerna.DSC_1007-1 DSC_1009-1
DSC_1002-1
14054125_10155256835708636_6959804699569624659_n
Efteråt gick jag tillbaka mot hotellet som ligger ungefär 1.5 km från race village, stannade och åt en pizza på vägen. Har längtat efter pizza senaste dagarna men inte lyckats få i mig någon, så idag blev det jackpot och det kändes rätt välförtjänt också. Sen har jag sovit middag nästan 2 timmar innan jag gick på briefingen vid 18-tiden! Så himla skönt att sova lite och jag tror det behövs, ska försöka sova tidigt i kväll också.

Blev en liten promenad nere vid vattnet på väg till briefingen och det kändes sjukt märkligt att nästan 100 personer miste livet på samma plats för bara 1.5 månad sedan. Världen är bra sjuk på många sätt och vis och vi kan skatta oss lyckliga som är så förskonade.
DSC_1011-1 DSC_1015-1Sen sedvanligt pastaparty och därefter spårvagn tillbaka till hotellet! Nu är jag proppmätt på pasta och citronpaj(!), gottegris som jag är så festade jag till det med dubbla efterrätter och kände mig mer än övergödd när jag gick därifrån.

Nu SOVA!! Imorgon kör vi igen!

Leave a Reply