Haute Route TC: Redan dags igen?

Vilodag i Genève och dags för registrering för en vecka i Dolomiterna! Tyvärr har jag varit rätt risig sedan målgång i går, trots medicin så ger inte magen med sig. Vi tog bil ned till registreringen och tur var väl det för jag hann knappt vara ute en timme innan magen gav med sig igen. Jag har varit på apotek och träffat race-läkaren igen och knaprar diverse tabletter men det har inte blivit bättre ännu. Det hela toppades med lite illamående förut också. Puh! Jag tror min kropp försöker säga ifrån och jag håller till viss del med den. Det är nog bara konstatera att jag är för vek för det här, det är inte min grej, det är för mycket.

Jag hoppas det blir bättre snart så jag hinner lagra lite näring för imorgon. Jag ser ju på mig själv hur mycket vikt jag tappat och det känns inte så hälsosamt längre. Nog för att jag har fett att ta av men för att orka med ett sånt här äventyr så behöver man ju fylla på med energi. Det funkar inte att kroppen spottar ur sig allt man stoppar i sig direkt.

Det är bara hålla tummarna för att det blir bättre tills imorgon, för 177 km och 3600 höjdmeter kommer absolut inte komma gratis, det är en rejäl etapp snarare!
14212184_10155286418443636_3317919078497976648_n DSC_1739-1Sista registreringen, sjukt att det är tredje gången jag står här… 

Leave a Reply