Haute Route: Jag fick ju ett pris!

Jag ska sluta tjata om Haute Route snart, jag lovar, bara lite till först! Jag glömde ju berätta att jag fick ett pris sista dagen som jag fick gå upp på scenen och hämta. Eftersom jag normalt aldrig går ut på någon scen framför flera hundra människor så blev jag så nervös så jag hörde inte ett enda ord av motiveringen till priset. Jag hörde ju vad hon sa tills hon sa mitt namn och kallade upp mig, men sen när jag väl stod där och hon fortsatte läsa en (säkert jättefin) motivering så var jag helt borta. Kanske borde försöka få tag i texten nu istället, inbillar mig att det ändå vore roligt att spara den.
14292372_10155180422153219_1991780807984239044_n
Hur som helst, priset var “Coup de coeur” som delas ut lite nu och då under tävlingens gång till någon som gjort något extra. Jag fick det för att jag var enda kvinna som gjorde en Triple Crown. Bland herrarna så hade dom ju en prisutdelning för topp 3 men det blir ju löjligt att göra för oss kvinnor när det bara var jag med. Hur som helst så kändes det hur roligt som helst att få gå upp på scen och bli uppmärksammad. Jag blev såklart jätteglad och själva priset tänkte jag inte så mycket på, men jag blev väldigt glad när jag rotade runt i påsen och såg vad jag hade vunnit för något mer exakt.
dsc_1064
Jackpot var väl 200€(!) i presentkort från Mavic!! 

OCH, på tal om Mavic, när vi ändå håller på. Jag fick tillbaka mitt hjul i går, eftersom sambon åker bil till jobbet och det skulle levereras dagtid hem så valde vi att ta emot det på hans jobb. Jag promenerar ju och har ingen lust att promenera med en stor kartong med hjul. När sambon kom hem med hjulet så var han ganska säker på att det inte alls var mitt hjul vi fått tillbaka utan ett helt nytt hjul. Det krävdes ju inte många sekunder för att konstatera att han hade rätt.

Ett helt nytt hjul har levererats istället för mitt gamla bakhjul som väl hade 15000 km i sig och var rätt så slitet. Även fast Mavic bytt ut navet och dess innehåll i början av Haute Route så var hjulet rätt slut. Min fälgbana var rejält sliten, Exalith-ytan var avskavd här och var och aluminiumytan under syntes igenom. Nej, där låg min slang, mitt däck och min Garmin-magnet prydligt nedpackade bredvid det nya hjulet. Helt magiskt bra, fantastiskt!
img_20161008_111734dsc_1052Om vi någon gång var osäkra på om jag fått ett nytt hjul eller ej så blev det definitivt avgjort när vi hittade min garminmagnet inte av-skruvad utan man har valt att klippa loss den från ekern istället…

TACK MAVIC!!!
Shit pommes vad bra, kan man inte få den här servicen jämt?

Leave a Reply