Rekordtidig längdskidpremiär!

Jag älskar verkligen när det snöar, det är så himla mysigt med en snötung vinter här nere i Stockholm. Det känns som om det varit rekordlite snö senaste 2-3 åren så jag håller tummarna för att det blir en rekordvinter i år. Mycket snö betyder fina längdskidspår! Jag tycker det är så tråkigt att harva på platta golfbanor (även om det också fungerar) så när det finns elljusspår spårade föredrar jag det alla dagar i veckan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag blev det en repa ute i Granåsen (ligger utanför Bålsta)! Det är egentligen ett konstsnöspår men just nu behövs ingen konstsnö utan det är helt åkbart med bara natursnö. Visst kanske spåren var lite sladdrig här och var, men det fanns inga genomslag och bitvis var det riktigt fint på den 2 km´s-slingan som vi åkte!

Kanske blir en tur imorgon också, sen finns det nog risk för att spåren regnar bort för den här gången vilket är lite tråkigt men det kommer nog mer snö den här vintern!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply