Helgmys i sommarvärme

Värmen håller i sig här i Stockholm och det är helt ljuvligt att kunna sticka ut en lördagsmorgon vid 9-tiden och det är redan nästan 20 grader. Det är lätt att glömma att det faktiskt bara är i mitten på Maj och det skulle likna gärna kunnat vara 5-6 grader konstant senaste veckorna. Sommaren kom verkligen med en smäll, jag hoppas bara att det här inte är all sommar vi får och det blir höst direkt sen i juli och sen vinter i september. Jag tror förvisso inte det, men man ska aldrig säga aldrig!

I morse medans sambon la lilla båten i plurret så passade jag på att snurra en kort tur på Lovön och Ekerö. Gäller att passa på att utnyttja det fina vädret och cykla så mycket det bara går för det finns ju inget bättre än att njuta av solskenscykling.  Eftersom Skandisloppet gick samtidigt i Uppsala så var det lite mindre cyklister än vanligt ute men jag mötte ändå förhållandevis många fast de var mest ensamseglare.

Nu blir det cykelvila resten av helgen och så hoppas vi på lika underbart väder nästa vecka så kommer det bli mycket mer sommarcykling i kort-kort!

Leave a Reply