Besök på Cykelmässan i Kista

Nästan hela dagen spenderades på Cykelmässan i Kista idag… mässan har växt sen 2012 och jag tycker det var bättre kvalité och utbud i år. Jag lyckades hålla mig från att köpa någonting och det är jag mest nöjd med. Det enda jag fick med mig hem var 2 gratis-vattenflaskor och 5 gratisexemplar av tidningen Bicycling! Läsa cykeltidningar i badet är en favoritsysselsättning och nu har jag så jag klarar mig ett tag framöver.

En bildkavalkad från dagen!

Det fanns både fula och snygga cyklar att spana på! Crescent håller fast vid det gamla goda och det funkar. Trek tycks ha tappat konceptet helt och svävar ut och en del färgkombinationer så ärligt talat riktigt anskrämliga ut (men det fanns även en del kombinationer som faktiskt var snygga!). Jag gillade inte cykeln med flames, jag kan inte ens se framför mig vad man skulle ha på sig om man ägde en lila cykel med neonflames? Bilderna jag får i huvudet ser sådär ut!

Aerohjälm på landsväg kommer allt närmare och närmare! Jag gillade exemplaret, som Armel provade på en av bilderna här ovan, där visiret går att vika upp. Det känns riktigt användbart! Den kanske får stå med på nya-cykelprylar-för-2014-listan?

Leave a Reply