C02-patroner i näsan?

För någon vecka sedan blev jag erbjuden att vara med på att gruppköp av C02-patroner! 10 st för 100 kr är ju billigare än Biltemas 3 för 49.90. Problemet var bara att när jag började städa bland mina cykelprylar i helgen så märkte jag rätt snabbt att jag redan hade 10 patroner, utspridda lite här och var.

Jag hade en sejour i våras med punka var tionde mil och efter typ 5-6 stycken hittade jag äntligen boven (slappt fälgband). Det var väl då jag köpte på mig lite för många patroner.. och sen blev dom liggande kanske.. jag minns inte, jag är ju rätt senil! Oavsett så har jag säkert bränt 5-6 patroner på nybörjarträningarna också, som jag är ledare för, under våren så då har jag väl köpt ÄNNU fler så det jämnar nog ut sig. Nybörjare har en tendens att punka oftare än “vana” cyklister, jag tror att det här med att pumpa cykeln innan varje runda är något som man missar i början..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har jag oavsett cirka 20 C02-patroner i min ägo! Senaste förslaget var om det går att sniffa dom? Jag vet inte, jag tror det skulle bli rätt kallt att bränna av en, två, patroner i näsan… jag tänker inte testa. Jag lämnar det till någon annan! Jag får väl hoppas att det blir mycket punkteringar i vår så kan jag sprida C02-patroner på alla mina medcyklister. Annars kanske det går att bygga någon slags raketmotor? Att bränna av 20 patroner samtidigt borde ju kunna ge någon liten liten effekt, det kanske ger den där extra sekunden i något tempolopp som gör skillnaden mellan vinst och förlust?

Oavsett så var det rätt värt att köpa 10 patroner för 100 kr, CykelCity och övriga cykelaffärer tar väl 30-40 kr för EN patron! Verkligen prisvärt!

2 thoughts on “C02-patroner i näsan?

  1. Det där med att sniffa kolsyrepatron har jag lyckats med, av misstag skall tilläggas! Hade problem med hur den fungerade, även min cykelpolare och vi testade en massa varianter och plötsligt pschhhhh rätt i fejjan! Hur otrevligt som helst så som du skriver INGET Att rekommendera =)

    Med vänlig hälsning
    Fritz

  2. LoL, det låter inte så trevligt ;)
    Det räcker ju med att känna kylan när man håller i patroner för att man ska bli avskräckt! Men om man lyckas undvika att får dom i näsan eller rätt i fejjan så är dom ju extremt användbara när man väl punkar! :)

Leave a Reply