Mer Haute Route-filmer

En annan filmsnutt från Haute Route som Nielsan postade häromdagen…

Det som kanske slår mig mest, förutom att det faktum att vuxna män nästan håller på att börja böla för att det är så tufft, är ju de fantastiska omgivningarna som jag kommer få cykla i i september. Jag tror att det kommer bli episkt och fantastiskt. Det syns verkligen på filmerna från loppet att det inte är en tävling man mot man, utan att det är alla mot bergen. Jag tror att det är en extremt stor mental påfrestning och kan man suga pepp och energi av sina medcyklister så ska man nog utnyttja varje chans man får. Jag är extremt glad att både Niels och Simona S nappat på att följa med redan 2014 och jag tror att vi kan stötta varandra och ge energi när det behövs. Jag har förvisso inga seriösa tankar på att hänga med varesig Niels eller Simona… men ändå!

September är alldeles alldeles alldeles alldeles för långt bort!

Jag vill ha sol och berg NU!

Leave a Reply