Expedition 15 i upplösningstillstånd

Expedition 15, som består av Nissan, Karro och Robban, har tillfälligt drabbats av totalt storhetsvansinne. Nissan har spårat ur så mycket så till och med jag funderar på att kasta in handduken och DÅ är det illa. Vi pratar ju inte officiellt ännu om vad Exp15 egentligen är, men det är galet, galet, galet, väldigt mycket berg, väääääldigt mycket berg, det kanske är så mycket berg så ingen av oss kommer ta sig i mål, men ändå. Ungefär så mycket kan jag avslöja. Varför vi planerar för 2015 när 2014 står runt hörnet är en annan fråga, vi behöver framförhållning helt enkelt för att genomför vår plan!

Robban har nedgraderat sig själv från A-laget till smågruset i B-laget, han skyller på barnen men jag är ganska säker på att han bara är mesig. Jag tycker det syns ganska väl att han är ganska lam? Usch, hur ska det här sluta.DSC_2319-1Det räckte med en bild på Robert så tappade jag konceptet helt.

Om Exp15 ska bli verklighet behöver vi nog komma ner på jorden. Mycket säger jag Let´s till men inte fasiken vad som helst ;)

Leave a Reply