Bloggen läcker

Eller jag vet inte om det går att kalla det för läckage när det är jag som står för det? Jag vet inte varför jag läcker när jag inte är helt färdig med sidan heller. Nu får jag prestationsångest bara för det och tiden för att fixa allt är det snålt med, men nu är det ju försent ändå. Det är säkert ändå inte så många som hittat hit ännu så om jag bara slutar med det omedelbara läckaget och fokuserar lite på att färdigställa bloggen så blir det nog bättre. Jag har för övrigt ganska precis kommit på att den här sidan ser fööööör taskig ut, det kommer inte funka, jag ångrar mig, allt måste göras om! Och det ganska snart. Tillbaka till ritbordet med andra ord!

Återigen så är den huvudsakliga anledningen till att jag startade bloggen inte officiell ännu, vilket betyder att jag får INTE prata om saken. Det är fruktansvärt, för det är en så stor sak och gör mig så glad så jag kan knappt hålla mig utan går omkring med ett fånigt leende i fejset titt som tätt. Men ok, behöver jag vara tyst så får jag väl vara det. MEN JAG VILL INTE!!!!!

Däremot är det lite svårt att hitta en bra approach till vad och hur jag ska blogga under tiden. Det känns lite oinspirerat. Men jag kanske får skylla mig själv som småläcker innan jag är färdig? Well well, innan jul är allt ute så då blir det förhoppningsvis RÄTT fokus!

2 thoughts on “Bloggen läcker

  1. Man skall skynda långsamt, blir det tvång att skriva är det inte skoj. Låt det ta den tid det tar, snart kommer du hitta en bekväm nivå på ditt skrivande och hur din blogg skall se ut.

    Hitintills har det varit mkt bra =)

    Med vänlig hälsning
    Fritz

  2. Jag tar det lugnt och fiiiint… fast som sagt så fick jag en identitetskris precis och måste nog göra om allt ;) Det kommer nog visa sig allt eftersom vad min grej är…
    Fint att ni åtminstone är två som läser iaf ;)

Leave a Reply