Tips till kvinnliga cyklister: Ambassadörsprogram

Någon som är sugen för att slå ett slag för kvinnor och cykling? Då kanske “2014 “I Am Specialized” Women’s Ambassador Program” är något att satsa på!

WomensMoodboard

Personligen har jag inte riktigt utrymme för ännu en cykelgrej men tycker det är ett fint initiativ för att få igång fler tjejer att börja cykla! I Fredrikshof, Brostugan, ska vi testa tjejgrupper nästa säsong och se om det kan bli en hit. Cyklande tjejer finns ju bevisligen, men vart håller dom hus? Inte hos oss i Hofvet i alla fall i någon större utsträckning och det borde man ju göra något åt.

4 thoughts on “Tips till kvinnliga cyklister: Ambassadörsprogram

 1. Karoline, det kommer att finnas ett speciellt erbjudande för tjejer och även killar för den delen som presenteras snart för er. kan ju avslöja lite att vi kommer att satsa några grader mer just på tjejer inför nästa år.

  Med vänlig hälsning
  Fritz Olsson / Cykelbloggar i samarbete med http://www.Skandisloppet.se =)

   • Med Skandisloppet, och du är inte allt för blond, det var jag som var otydlig =) .. men jag är ju också blond, eller var i alla fall när jag hade hår =)

    /Fritz

    • Ah! Men då talar vi samma språk nu då :-P

     Men vad kul! Jag ser väldigt mycket fram emot Skandisloppet. Jag brukar cykla på dom där vägarna på somrarna och det är ju superfint :-D

Leave a Reply