Plötsligt händer det…

Äntligen är dagen D här!DSC_2461I typ 1.5 månad har jag väntat på att få ta projekt “varför-den-här-bloggen-skapats” i hamn och imorgon är äntligen det dags att signa alla papper! Eftermiddagen har spenderats på resande fot och nu är vi äntligen på plats! Jag lär antagligen knappt kunna somna ikväll utan ligga vaken som en 5-åring dagen innan julafton. Time:as extra väl med att jag var uppe till midnatt och gjorde lussebullar igår… det är sådär med planeringen ibland. Men snyggt blev det… och hänger ihop väl med temat…
IMG_20131215_235111

Nu kanske bloggererandet kan bli mer av vad det är tänkt att vara äntligen! Känns skönt att få komma ut ur garderben på något sätt!

2 thoughts on “Plötsligt händer det…

  1. åh va roligt att du skaffat blogg! (haft liiiite koll på dig och sett dig cykla lite på Mallis, du verkar superstark). en ny grym cykeltjej att följa *glad*

    • Heeej Katja!
      Tack för din snälla kommentar :D Jag kommer ihåg dig från Mallis också, väl påsken-12? Jag brukar titta in på din blogg ibland så jag har liiiiiiite koll på dig också :)

Leave a Reply