Ett paket kommer lastat!!

Cycleurope har verkligen förstått innebörden med den här “påtvingat” kärleksnödiga dagen! Jo, innebörden är = lycka, som ju i sin tur faktiskt betyder CYKLAR för många av oss. Vad passar då bättre än att vanka av och an hemma hela förmiddagen och invänta en leverans av en sprillans ny leksak? Lagom till lunch anlände den nya godbiten! Perfekt present just idag av alla dagar.
DSC_2898-1
Det var ju ingen mening att vänta med själv uppackningen!

DSC_2906-1
Onekligen smart förpackad!

DSC_2921-1
Med lite tur blir det en premiärtur redan till helgen!

Den är inte riktigt helt färdig ännu, det saknas en skruv till styrstammen och dubbdäck skall på. Jag måste även försöka få på ett par riktiga skärmar så man slipper allt sprut bakifrån och flaskhållarna ska på och lite annat små-fix. Men jag tror att det ska gå att hinna med en liten premiärtur redan i helgen.

Tack Cycleurope, Crescent och Tec Components! You made my day!

Leave a Reply