Lycka enkelt förpackad i form av små cykelprylar!

Cykelprylar är verkligen en cyklist bästa vän, det spelar ingen roll hur inbiten man är, cyklarprylar är ALLTID roligt. I fredags fick jag inte mindre än TVÅ paket med nya prylar. Ett från TEC och ett “egenbeställt” med lite småsaker (bland annat min nya kassett, bergsutväxling here I come!).
DSC_3152-1
Lite gott och blandat från TEC Components och Cycleurope!

Mössan var det som fångade mitt intresse kanske mest allt, jag tyckte den passade mig riktigt riktigt fint! Eller? Lite i alla fall?
DSC_3169-1
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är kondom aka. badmösselooken som är den bästa eller om man ska försöka gå efter en mer ungdomlig approach?
DSC_3179-1
Jag rösta nog själv för den mer ungdomliga approachen, jag gillar inte kondomer (på huvudet alltså, alltså inte det huvudet).

Det andra paketet innehöll egentligen inte så himla mycket grejer, det viktigaste var som sagt mina nya kassett med 11-28 i utväxling! Nu kommer verkligen bergen få pisk om några veckor, dom kommer inte ha en chans! Inte alls!
DSC_3159-66

Jag hittade även favoritenergikällan, PowerBars “Power Gel Shots” med colasmak och koffein, på superrea! Dessa är verkligen som att käka godis. Det är säkert ungefär lika nyttigt som vanligt godis också men när man cyklar långdistans behöver man inte bry sig om nyttigt hit och dit. Jag gillar dom i alla fall och halva priset mot CC var en bra deal! Därför kanske jag råkade köpa liiiiite för många, men men, det går säkert åt!

One thought on “Lycka enkelt förpackad i form av små cykelprylar!

Leave a Reply