Nyfiken på gruppcykling?

Är man lite nyfiken på det här med gruppcykling och boende i Stockholmsområdet så kör vi i Fredrikshof (Brostugan) igång med våra träningar nästa vecka. Varje måndag klockan 18.00 går det att lära sig det här med gruppcykling från grunderna ute på Mälaröarna. Vi samlas vid Brostugan 18.00 och kör 1-1.5h timme, det behövs ingen som helst erfarenhet sen tidigare för att få vara med och det är såklart gratis.
DSC_0309-1
Nya cyklister på grönbete säsongen 2012!

Mer information går att finna på Fredrikshofs hemsida och i vårt forum! Hoppas någon dyker upp, vore hemskt tråkigt att stå där helt solo på måndag!

Lite kort så går vi igenom gruppcykling, tecken, kommandon, rotationer, lite säkerhetstänk i cirka 10-15 minuter (sen är det ingen som lyssnar längre) och sen cyklar vi tillsammans. Behövs det så stannar vi och går igenom längst vägen annars försöker vi hålla igång på cykel hela träningen. Nu när solen går ner förhållandevis tidigt är träningarna ganska kort, max 1.5 timme, men det blir längre sen när det är ljusare längre. Tempot är så att alla ska kunna hänga med bara man har tränat lite innan.

Våga dyk upp om ni är nyfikna, det är verkligen superkul och en helt annan sport än att cykla ensamma!

Leave a Reply