Årets första träningsresa närmar sig!

Lagom till att det är två veckor kvar till årets första träningsresa (av totalt fyra) så har jag precis fått upp en ny artikel på Cykla.se! Den här gången är det såklart träningsresor som står på tapeten. För egen del så åker jag till Mallorca tillsammans med goda vänner om exakt två veckor för att njuta av cykling i värmen i inte mindre än 9 dagar.
P4020060-1
Mallis påsken 2013, (jag är längst ut till vänster)

Artikeln, som går under titeln “Kickstarta säsongen med en träningsresa!” är en liten uppmaning till folk att våga ut och res. Upptäck hur fantastiskt roligt det är, hur förhållandevis lätt det är och hur förhållandevis billigt det kan bli om man reser själv. Jag har varit på Mallorca tre gånger och cyklat, två gånger med resebyrå och en gång på egen hand. Det är mer än halva kostnaden att åka själv! För egen del är det alltså inget alternativ att åka arrangerat via en resebyrå längre. Inte så länge jag har vänner som står ut med mig i alla fall. Känner man inte så många däremot är såklart en arrangerad gruppresa oslagbar.

Oavsett, jag längtar, väskan är nästan packad (inte riktigt men upphämtad från källaren snart i alla fall) och det ska bli barnsligt roligt. Precis som tidigare gånger är förväntningarna skyhöga och det har aldrig gått fel hittills så det blir nog minst lika bra den här gången också!
Familjen_flinta-slider

Leave a Reply