Lagfotografering med Swedbank Sub8

Idag hade vi lagfotografering med Vätterngänget! “Tyvärr” ska man säga så hade vi vårt sista spinningpass sen direkt efteråt (med tanke på vädret så hade man ju föredragit att cykla utomhus men det får bli imorgon!).

Spinningen var, som en parentes, ett av de vidrigaste spinningpassen jag varit på. Min frukostmacka med leverpastej som jag åt två timmar tidigare kom upp i munnen ungefär FEM gånger (och för att inte behöva spy mitt i spinningsalen får man ju leka kossa och svälja den igen). Mycket ofräscht, men vad ska man göra?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Halvsuddigt gäng, tur att det inte var jag som var riktig fotograf!

Att ha en person i laget som kan ta snygga (viktigt) och riktiga bilder på oss är ju en stor förmån. Det är ju omöjligt att försöka få till något liknande själv, man har ju ingen aning om vad man håller på med egentligen. And Photoshop can only do so much!

Jag passade i alla fall på att ta lite behind the scene-bilder som jag kan bjuda på i väntan på de riktiga. Jag hann smygtitta på min bild som Patrik tog och tyckte att den såg riktigt bra ut. Vi hade bara fem bilder var så beroende på förutsättningarna på objektet som fotograferas så kan ju fem bilder vara ganska lite. Men jag tror nog att jag lyckades passera filtret och att något anständigt kan komma ut på andra sidan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Duger inte Patriks bilder så tycker jag den här fungerar ganska bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Farbror Erik Stjernström!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Johan “Räkan” “Stålis” Ståhlbom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Och, nu ska jag inte säga tant för det låter otrevligt så det blir “bara”,Tiina istället!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Patrik in action!

För egen del kan jag bara konstatera att det verkar inte spela någon som helst roll hur mycket man går ner i vikt. För det ser fortfarande ut som om någon har tryckt (upp eller in eller omkring, välj själv) en elefant eller en flodhäst i (ja, ni kan välja vilket utrymme som känns bäst men någonstans i höftområdet är vad som avses). Kan jag skylla på att jag har så mycket muskler så det är ok att ha en flodhäst i byxan?
OLYMPUS DIGITAL CAMERASpontant så skulle jag säga att kan man cykla snabbt ändå så spelar det ingen roll hur man ser ut! Det tror jag säkert vem som helst annars också håller med om! Men slipper man släpa på en extra flodhäst så ökar ju chanserna för att kunna cykla riktigt fort.

Leave a Reply