MTB-loppet Engelbrektsturen kanske vore något?

Jag fick hem mitt diplom från Engelbrektsloppet igår och med det så följde det med lite reklam för MTB-loppet “Engelbrektsturen“.
DSC_3242-1
Nej, jag bor inte i Timrå längre! Däremot kommer jag därifrån och kör alltid skidlopp under Timråflaggan som en “kul” grej!

Jag har inget annat MTB-lopp inplanerat, så varför inte? Slutet på juli är en ganska bra period också, det är semester, jag är inte bortrest någonstans, Norberg är bara 20 mil från Stockholm och ännu närmare från Landet (12-15 mil kanske) och 80 km är lagom långt. Dessutom gillar jag Norberg skarpt efter mina tre Engelbrektslopp så det känns som en given vinnare.

Vi får se helt enkelt! Jag hinner ju tyvärr inte köra någon Keps Cup som tänkt (alla 5 deltävlingar lyckas krocka med annat) så det vore roligt att få in någonting med MTB i schemat. Det blir ju långtråkigt om man bara ska cykla landsväg och tempo……

2 thoughts on “MTB-loppet Engelbrektsturen kanske vore något?

  1. Detta lopp är alldeles för sent för att vara första MTB-loppet för säsongen, oavsett..

    Jag säger bara: Kolmårdsbiken, Smeracet, Lida Loop, Mörksuggejakten m fl i god tid innan Engelbrekt. ;-)

Leave a Reply