Swedbank Sub8 premiärcyklar utomhus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår hade vi premiär för uteträning med min Vätterngrupp, en “liten” Sub8a bestående av mestadels Fredrikshofare men som går under flaggan Swedbank som ett litet projekt. Hela 21 man slöt upp till träningen och det är väl egentligen ganska bra i början av april. Vi är förvisso över 40 man i gruppen men en del av har väl hoppat av under vintern och en del hade väl förhinder eller något.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Erik dök upp i rätt mundering..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMedans vissa andra såg sådär ut, men jag hade rätt cykel i alla fall. Alltid något!

Vi har lagfotografering imorgon så jag skyller på att jag sparar kläderna till dess (eller så var jag bara rädd för att de skulle explodera ute på Gärdet). Cykeln fick i alla fall många uppmuntrande kommentarer så den blev mycket glad. Helt rätt färger för både Crescentskrud och Vätternprojektet.

Träningen då?
Vi körde i små grupper, 6-7 personer, runt Kaknästempot i 5-6 varv. Kaknästempot är cirka 5 km och är lagom för lagtempokörning. Fokus var att lära känna varandra och “ta det lugnt” och istället tänka på att hålla ihop snyggt och fint. Jag tyckte i och för sig att det var lite jobbigt att hålla över 35-snitt på slingan och jag hoppas någon annan tyckte det också för annars är jag nog illa ute. Jag tror eventuellt att personen som fick släppa varje varv i vår grupp håller med. Gruppkörningen var det si och så med i början men sen tog den sig fin fint. Det är alltid såhär i säsongsstart, vissa är jättestarka och andra mycket svagare och att få ihop alla i en homogen grupp är inte det lättaste.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coach Martin förklarar hur tight och snyggt vi borde köra! 

Det var ändå ett mycket bra första träningspass tillsammans, det lovar gott för framtiden. På söndag kör vi igen och då är det lite mer distans på schemat, det kommer bli spännande. Jag är livrädd hela tiden för om jag kommer hänga med eller inte så jag hoppas att jag inte blir frånåkt på söndag, vore dumt att bli det redan nu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hemfärd i raka led!

2 thoughts on “Swedbank Sub8 premiärcyklar utomhus!

    • Jag tycker nästan Eriks Cervelo är lite tråkig, håller du inte med? Smutsig var den också ;) .. man måste ju tvätta hojen VARJE dag om den ska vara vit :D

Leave a Reply