Swedbank Sub8: Första dagen på plats i Manilva

Nu är vi äntligen på plats i Manilva, Spanien. Det var inte världens bästa uppladdning att halvförkyld sova 2 timmar, kliva upp vid 3-tiden, sitta på ett plan i 4 timmar, inte äta någon riktig lunch och sen ge sig ut att cykla (förvisso bara 30 km) på eftermiddagen. Jag gav upp efter 10 km och kände att följebilen lockade mer än 30 gradig värme och fysisk ansträngning. Idag är det tyvärr rätt hängigt så jag hänger på hotellet medans laget är ute och cyklar. Riktigt tråkigt och sjukt deppigt men vad ska man göra, sånt är livet.

Under tiden passar jag på att utnyttja att internet fungerar obehindrat eftersom 40 svenskar inte överbelastar det (det är något visst med svenskar i utlandet och internetbehov, jag ska dock låta bli att kasta sten i glashuset gällande den frågan) och bjuder på lite bilder från gårdagen istället.
gruppbild-1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply