Swedbank Sub8 på resande fot

Imorgon, eller snarare i natt (samling 04.00 på Arlanda), så är det dags för årets andra träningsresa. Den här gången är det Swedbank Sub8 som är på resande fot. Resan går till Spanien och Manilva. Jag har aldrig varit på spanska fastlandet så det kommer bli en rolig upplevelse. Ska bli kul att se hur mycket det skiljer sig från Mallorca.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Återigen följer dyrgripen med på resan! Den här gången är jag även ackompanjerad av en matchande hjälm. Svår att missa kanske? Vi lär onekligen sticka ut med 40 personer i klunga med varsin lysmask på huvudet. Jag är all for starka färger men vet inte om en cykelhjälm är just rätt sak för det. Men man ska väl inte klaga, ser ändå ganska ok ut.
7c11b7c4cc9911e3af610002c9564ebc_8

Jag är tyvärr fortfarande på väg att bli förkyld, inte förkyld men på väg, så jag vet inte vad jag ska göra med själva tränandet. Antingen gör jag en “traditionell Karro”, det vill säga, lever i total förnekelser, kör på och låtsas att det regnar så länge det går och sen blir jag knakförkyld om 2-3-4 dagar. Eller så vilar jag några dagar och hoppas att det går över. Risken med att vila några dagar är att det kanske ändå bryter ut och så fick jag ingenting cyklat istället. Är det inte bättre att göra en Karro då så man får något cyklat? Jag vet inte. Det kommer nog bli rätt så mycket ensamcykling i alla fall för ingen annan vill nog förkylningscykla med mig. Suck.

Lagledarna som redan är på plats går det ingen nöd på hur som så jag kanske inte ska klaga utan bara fokusera på att njuta så mycket det går, förkyld eller ej! Om det nu skulle bli en vecka vid poolen så kanske det inte är hela världen även om det såklart vore hemskt tråkigt att inte få njuta av massa härlig cykling. Men det kommer fler chanser om det nu blir så. Får se om det går att applicera det tänket väl på plats!
10258078_10152382014862082_5772732782116345382_o
That´s me tomorrow… fast lägg på 20-30 kg och större bröst kanske så är det typ en klockren match! Snyggare cykel har jag också förresten, faktiskt!

Leave a Reply