Tappra nybörjare på introduktionsträning med Hofvet

I måndags körde vi i Fredrikhof Brostugan årets andra introduktionsträning! Trots det dåliga vädret med regn i princip hela dagen så dök det upp 5 tappra nybörjare. Eftersom vi råkar ha ett ganska stort ledaröverskott i år så var vi inte mindre än 6 ledare, det vill säga att våra nybörjare kunde få ganska bra assistans under träningen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag valde lite strategiskt att inte ta ut fincykeln utan nöja mig med Zebran! Att ha rejäla skärmar när det regnar överskuggar rejält känslan av att sitta på finhojen. Vi tar det dessutom extremt lugnt på våra introduktionsträningar så man behöver inte en lättare cykel för att hänga med.

Denna veckas pass bestod mestadels av övningar på 2-par, 1-led, tecken och kommandon och avslutningsvis lite fartlek. Är man intresserad så kör vi varje måndag 18.00 från Brostugan som ligger precis innan Drottningholm. Det kostar ingenting, tempot är anpassat så alla hänger med och vi är ute i ungefär 1.5-2h max. Mer info här!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nästa vecka kör vi igen och då hoppas vi på bättre väder och än fler deltagare. För egen del så är jag på Mallorca då och glider runt i solen så jag ska inte klaga oavsett!

Leave a Reply