Lite Mallorcapepp en regnig lördag

Vad passar bättre en mycket regnig lördag än att gräva lite bland sina Mallorcabilder? Solskenscykling, leenden, fika, berg, utmaningar, brunbrända armar och ben och bara en väldigt härlig miljö. Nog för att jag uppskattar Sverige, svensk sommar och svenska landskap, ganska skarpt också, men en kylig vår och regn? Njao.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Får man välja mellan att påta i trädgården på landet (eller ok då, ligga i hammocken kanske är mer realistiskt om jag är inblandad) eller solskenscykla på Mallorca, vad väljer man? Jag tror ingen cyklist i det här avlånga landet behöver fundera speciellt länge på den. Jag väljer solskenscykla alla dagar i veckan. Tyvärr kan man ju inte åka och solskenscykla varje vecka för jobbet skulle man nog inte få behålla så länge och pengarna skulle nog ta slut relativt fort. Men någon gång per år kan man ju unna sig och resten av tiden kan man ju smygtitta på alla härliga bilder man fått med sig hem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag brukar tyvärr vara rätt dålig på att sortera upp mina bilder på riktigt, utan jag plockar ut några bra bilder direkt och resten glöms bort i seniliteten (jo, men jag är lätt senil på riktigt, ni fattar ju hur illa det kommer bli när jag går över 50-strecket. Jag kommer få ha senilsnöre till ALLT. Finns det digitala?). Men regn och lite för mycket fritid = ett perfekt tillfälle att ändra på det. Så, jag håller på att försöka lägga upp Mallorcabilderna i ett album här, jag kommer inte hinna färdigt just idag men nu är det ju påbörjat i alla fall så det finns hopp. Sen kanske man kan få ordning på Swedbankbilderna också. Vore ju tipptopp! Kanske blir människa av mig också till slut?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En av dom bättre bilderna från Mallisresan, tycker jag i alla fall!

Men det finns gott om andra väldigt fina bilder också…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hälften av bilderna är nu sorterade i alla fall och placerade i ett album! Andra andningen kanske blir imorgon eller till veckan? Vem vet! Om jag inte glömmer det, det skulle kunna hända, på riktigt. Kanske ska sätta en post-it i nyllet?

Leave a Reply