Mer Swedbank Sub8 på film

Jag antar att intresset för att kolla på oss på film kanske är störst internt men jag tänker att det skadar ju inte att bjuda på lite fina filmer så kan man bara välja om man vill titta eller ej. Från 4:11 och framåt kan man dessutom så min rumpa flyga fram och ifrån alla fegisar nedför “Dajmkrysset” och mot Ronda. Jag vet inte varför Dajmkrysset rent geografiskt inte har ett namn, men det kanske är så beigt så ingen berättar vad det är.

Jag hade ju med mig min egna actionfilmkamera också, men orkade tyvärr aldrig släpa med den ut på någon runda. Det börjar bli på den nivån att alla gram man inte behöver släpa på uppför bergen räknas. Men nedför hade det ju varit roligt att ha den. Jag filmade en dag på Mallorca, men insåg när jag kom hem och tittade på filmen att jag filmat rätt ner i marken mestadels så det var ju inte så mycket att visa. Tyvärr!

Jag hade ju kunnat lagt den i följebilen och plockat upp den på toppen av stigningarna också, men det kom jag på ungefär precis nu så det var ju ingen hjälp….. ..


Mer film, men här är inte jag med så då är det väl inget att se?

Leave a Reply