Swedbank Sub8 goes Vätternrundan

Lagbild
På lördag 06.08 så är det äntligen dags för Swedbankgänget att ställa sig på startlinjen på Vätternrundan. Jag har ju varit tvungen att lämna återbud sen ett tag tillbaka på grund skada och samtidigt neddegraderade jag mig själv till lagmaskot. Men nu verkar jag ha fått en ny titel, Service Team Manager, tänk vad mycket bättre allting låter på engelska. Så slänger man in manager efteråt så låter det ännu bättre! Fint ska det vara! Jojo…… ….

Vad ska jag göra då? I mitt huvud ska jag….
FOTOGRAFER OCH DUNKA MUSIK i bilen runt hela sjön… därför unnade jag mig en “liten” kamera som passar ändamålet mer än väl idag. Fint ska det vara #2!
DSC_0062~2

Vad tror laget att jag ska göra då?
Jo, det är väl vattenbärare som är den egentliga titeln. Eftersom vi är snabbgrupp får vi ordna med egna depåer och det är mitt + 2 andra personers jobb att förse 44 man med dryck och mat. Depåstoppen är tänkt att ta 60 sekunder styck så ni kan ju ana att det kommer gå undan. Lite kort så har alla en hink med varsitt nummer, i hinken har man t.ex. 2 fyllda flaskor som man snabbt bara byter på cykeln (sen fyller vi de tomma flaskorna igen till depå nummer 2) och näring m.m. kan man ju också inhysa i hinken.

MEN mellan vattenbärandet så är det fotografering och dunka musik som står på schemat. Jag tror ingen kommer misstycka, annars har jag ju som manager två undersåtar att förfoga över. Det är bara fotografera med ena ögat och peka med andra handen så löser det sig… tror jag! Kul ska det bli i alla fall att hjälpa sina lagkamrater på det sätt man kan, även om jag såklart mycket hellre hade gjort det på två hjul! Men det kan ju inte gå bra hela tiden, hur skulle det se ut? Någon måste ju misslyckas också!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Swedbank Sub8 goes Vätternrundan

  1. Ganska kul och bra blog eftersom jag cyklar, men så kommer klubben för inbördes beundran kommentaren “Jag betalar statlig inkomstskatt” drygt, otrevligt, osexigt. självgod,egenkär, skrytsam. lycka till i din ekonomiska karriär. Hej då

    • Nej du Bill… tycker du så så har du verkligen missuppfattat min personlighet totalt.

      Jag kan hålla med om att det var ett totalt onödigt uttalande men det var väldigt syrligt och sarkastiskt menat. Raden är hur som helst borta för den var som sagt helt onödig men kamma dig och tagga ner lite. Den enda karriären jag eftersträvar att uppnå här i livet är som halvtaskig och halvtjock myscyklist (typ iaf)…

Leave a Reply