Bildbomb modell större

Jag var ute och cyklade en sväng i afton i det fantastiska finvädret, när jag ändå var ute så passade jag på att inviga min nya leksak. Resultatet blev ändå ganska ok för att vara första gången, det kan bara bli bättre härifrån. Onekligen så får man ju vad man betalar för när det gäller kvalité, oslagbar kamera! Jag är nöjdare än nöjdast!
DSC_0135-1DSC_0241-1
DSC_0066-1 DSC_0078-1 DSC_0142-1 DSC_0145-1DSC_0222-1 DSC_0169-1
 DSC_0238-1 DSC_0273-1 DSC_0281-1
DSC_0166-1 DSC_0312-1 DSC_0324-1
DSC_0229-1 DSC_0227-1 DSC_0112-1
Dessutom hann jag möta en hel del goda vänner bara sådär, Gunnar (Swedbank Sub8-aspirant) var ute och flåsade rejält och körde intervaller i nästan 40 km/h runt FRA-varvet. Vincent en annan cykelvän var ute och körde backträning, sen har vi Mattias som var ute och provcyklade med sin VR-utrustning (det är den där personen med femton väskor och dubbla flaskhållare + flaskhållare bakom sadeln, grundtipset). Delar av Team Mysgruppen svischade förbi i två fina raka led också och var nog ute på någon slags sista träning innan VR.
DSC_0236

Cyklade jag någonting då?
Jorrå, jag körde lite intervaller runt FRA också och hann komma upp i hisnande 40(!) km totalt. Men det var allt jag hade tid med just idag. Fullt tillräckligt egentligen när man inte har någon VR att stressa över (nog för att det mesta av den träningen bör vara gjord sen länge sedan, men ändå).

Nu ska jag bara anställa någon som kan fotografera mig när tillfälle ges, typ ibland när jag cyklar. Betalning utgår i form av en kram, på sin höjd två om extra fina bilder levereras. Undra hur bra det här med fotograferandet egentligen är för egot? Storhetsvansinnet har bara börjat…

2 thoughts on “Bildbomb modell större

    • Det är ju en fantastisk skillnad… synd bara att man inte kan ha den när man cyklar ;) … men det är onekligen grymt kul att fotografera cykling, det blir väldigt lätt väldigt snyggt :-)

Leave a Reply