Världens (kanske) snyggaste cykel?

Jag bara måste säga att jag är så himla nöjd med min cykel, den är inte bara grym utan fantastiskt snygg också. Exan levererar verkligen på alla fronter! DSC_0360-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En bild säger mer än femton elefanter (tusen ord blir så klyschigt här)!

Jag skulle kunna lämna inlägget här och inte skriva något mer, men det kanske blir lite väl smörigt så några rader kan jag väl klämma in. Nu menar jag inte att skryta heller med det här inlägget! Det bara slog mig när jag var ute och cyklade/fotograferade i tisdags vad himla fin Exan är! Dessutom när människor jag aldrig mött innan stannar och snabbt häver ur sig “Shiiit, vilken cool cykel, vad snygg den är” så vet man ju att det inte bara är ens eget naiva förhållningssätt till just sin cykel som gör att man tycker att den är snyggast i världen. Utan det kanske faktiskt är så att just JAG har världens snyggaste cykel. Kan det vara så? Någon måste det ju vara, jag kan ta på mig uppgiften, det är helt ok!

Orange really is the new black!
DSC_0372-1
Jag kan bara säga tusen tack till Cycleurope (Crescent) för att just jag fick chansen att uppfylla en stor dröm (Haute Route (nu är det bara 3(!) månader kvar!!)). Det var ju bara en tillfällighet att jag i vintras, när jag låg i badet och läste senaste numret av Cykla, såg en annons på baksidan om Team Crescent och sen gick in på hemsidan och kollade vad det var för något. Hade jag inte sett annonsen så hade jag ju inte haft världens snyggaste cykel (alla kategorier) idag (jag hade antagligen haft EN snygg cykel, men inte världens snyggaste).

Jag kanske går för långt om jag börjar beskriva mig själv som världens snyggaste cyklist också så vi lämnar det bara med att cykeln är snygg och jag gör den inte fulare i alla fall..

Leave a Reply