Club Cykel gästar Fredrikshof!

Jag hade ju helt glömt (var det någon som sa senil?) att Club Cykel hade premiär på TV12 idag! Alldeles precis (20.30 på söndagar) gick premiäravsnittet där vi i Fredrikshof Brostugan medverkade efter ett regnigt besök i våras på våran träning. Lite tråkigt att visa sig från den regniga sidan, men det hör väl cyklingen till å andra sidan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMycket märkligt att se sig själv på tv, jag tror aldrig man vänjer sig vid det (det händer alltså typ aldrig så det var inte så jag menade). HÄR går avsnittet att se i alla fall, åtminstone i en vecka till. Vi är med sista 10 minuterna. Varje söndag 20.30 på TV12 går programmet och saknar man TV12 som mig så finns det på TV4-play också.

Tycker det är riktigt fint klippt, känns som om man verkligen fick med glädjen som finns i gruppcykling! En av anledningarna till att jag för tredje året i rad leder klubbens introduktionsträningar. Att visa nya cyklister hur kul det är med gruppcykling är verkligen inget jobbigt uppdrag, snarare tvärtom.

Leave a Reply