Fredrikshofs KM-tempo

Idag har jag ägnat mig åt att titta på andra som cyklar och sliter, det är faktiskt oerhört skönt att stå på andra sidan och vara lat och slapp. Jag var inte ett dugg sugen på att vara med om jag ska vara helt ärligt. Jag är kvar i HRP-bubblan fortfarande och det kommer jag nog fortsätta med ett tag till. Det har jag förtjänat om inte annat.

Däremot saknar jag väldigt mycket att cykla tempo, det verkar inte benen vilja över huvud taget längre. Känns nästan som om jag borde sälja tempohojen och lägga ner det där totalt, men man kan väl hoppas att benen ordnar till sig någon gång men sisådär nästan 1.5 år senare så känns det tämligen hopplöst. Men men!

KM-tempot då?
Trots det fina höstvädret var det inte alls så många deltagare som det kanske borde ha varit. Känns som om klubben borde jobba liiiiiite bättre på marknadsföringen av arrangemanget om man vill ha fler deltagare. 30 herrar t.ex. när klubben har över 1700 medlemmar känns i lite väl snålaste laget, men alla verkade ju nöjda så ja.
DSC_4935 DSC_4941
DSC_4946 DSC_5003 DSC_5019 DSC_5030 DSC_5031 DSC_5054 DSC_5067 DSC_5074

Vann gjorde i alla fall Dan Lidman och bland damerna vet jag inte ens om det var någon Hofvet-dam med, såg mest utomstående som körde DM. Oavsett grattis till alla fina prestationer! Det börjar onekligen gå väldigt fort bland herrarna, roligt med utveckling!

Komplett album om någon är intresserad finns HÄR! Något ska man ju göra som funktionär så är säkerheten tryggad där man står så tycker jag fotografering är ett bra tidsfördriv. Tempo är om inte annat väldigt tacksamt att fotografer, det ser onekligen ganska snyggt ut med ganska enkla medel.

Imorgon blir det KM-linje och ännu mer slappande, kanske ska jag ta med en chokladask och smaska ur vid sidlinjen? Är det ok? En GT kanske är att gå för långt.

Leave a Reply