Haute Route: Etapp 2 – Moviestar

En gång är flax, två gånger borde väl betyda framtida filmstjärna-material?

2:45 in i klippet ses jag passera min nya gode vän Anj, som var tvungen att vila lite under gårdagens sista klättring.

Jag tror vi i bottenskrapet får lite mer tid framför kameran eftersom vi lider lite mer. Eller så är vi bara lite snyggare, vem vet? Jag blev filmad typ 3 gånger idag så kanske får jag vara med på dagens film också. Det kan ju hända att dom har tröttnat på mig, så rolig är jag nog inte.

Oavsett så är verkligen filmerna extremt skickligt regisserade, fantastiskt att se! Jag ska definitivt försöka spara dom här klippen på något sätt, för det kommer verkligen vara något man vill se om och om och om igen! Hela den här resan är ett stort minne för livet!

Leave a Reply