GFNY HERE I COME – Eller hur hopplös är jag egentligen?

https_proxyNär grupptrycket blir för stort och entusiasmen blir för kraftig så är det ungefär noll procents chans att jag ska ta ordet nej i min mun. Det händer ju bara inte.

GFNY

Så, let’s let’s let’s! Nu har jag alltså bokat mig en plats till Gran Fondo New York den 17/5 i vår! Jag har bara varit i USA en gång och då på andra sidan i San Fransisco så det ska bli roligt att se New York. Jag är ingen USA-fantast (fråga min syster om New York så ska ni få se på annat) men tycker ändå att USA och New York definitivt kan vara en plats väl värd att besöka! Sen att cykla loppet är ju såklart den stora höjdpunkten!

Det blir långweekend (väl tajmad med Kristi himmelfärdsdag) så 4.5 dagar på plats i New York kostar bara 1 semesterdag och “lite” pengar (så dyrt var det inte faktiskt). Flyget kostade faktiskt “bara” 4200 t-o-r vilket känns väldigt prisvärt för ett atlantflyg!

KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL kommer det bli alla fall!!!
GFNY-start-at-bridge-e1398798953974

One thought on “GFNY HERE I COME – Eller hur hopplös är jag egentligen?

Leave a Reply