När motivationen tryter

Motivationen för att gå ut och cykla lyser helt klart med sin frånvaro! Jag cykelpendlar ju till jobbet varje morgon men räknas det när det är typ 3.5 km enkel väg och helt platt? För att få lite träning så har jag åtminstone en treväxlad damcykel med cykelkorg, alltid något för att benen ska få jobba lite extra.

Annars finns det verkligen ingen motivation över huvud taget för att gå ut och cykla. Jag tycker inte om den här typen av väder, det är &¤#& “#¤&#¤& #¤”#¤/&/¤”#” helt enkelt. Hellre snö faktiskt om jag får välja!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nej, jag har inga andra bilder det är därför jag lägger upp den här för tredje gången på typ två veckor!

Vad ska man göra då?
Jag vet inte, måste man cykla hela tiden? Nej, faktiskt inte. Fast jag tycker ju om att cykla så det vore lite trevligare att faktiskt ge sig ut mer än max en gång i veckan. Gå på gymmet eller alternativträna inomhus är inte alls lika roligt, inte i närheten faktiskt.

Det är väl bara fortsätta kämpa antar jag, snart kanske motivationen kommer tillbaka? Under tiden kanske det finns något mer cykelarrangemang jag kan anmäla mig till 2015 som kompensation för den uteblivna cyklingen? Kanske GFNY? Eller Transalp MTB?

Snart måste jag garanterat sälja min själ om jag ska ha råd med allt. Any takers? Alldeles för många cyklar följer med på köpet! Sa jag att jag hade 54 par skor också? Fast jag är ganska snäll också så det kan faktiskt vara värt 54 par skor!
IMG_7584-1

Leave a Reply