Dags för ännu en cykel?

Det är ju konstaterat sen länge att man inte kan ha för många cyklar, trots att jag har 7(!) stycken och borde vara mer än nöjd sen länge så har jag precis funnit ett nytt behov för ännu en cykel (egentligen ska jag sälja en cykel, så jag har faktiskt bara(!) 6 st.)

Den här gången är det en “old school” stålhäst som sökes, kanske en Crescent original världsmästarcykel från 60/70-talet? Jag skulle kunna tänka mig, utan att veta om det ens tillverkades några just detta år, en från 1960 bara för att min mor är född då.
Crescent_vmcykel
Eller kanske en “new old school”? Nej, det är väl fusk.

Varför detta plötsliga behov av en gammal stålhäst då?
Jo, för att en tanke om att följa med några vänner till Italien i höst och köra L´Eroica föddes nyligen (ja, jag trodde också det var någon slags sexfest för cyklister först men nej, det är bara gammal gubbar på gammal cyklar.. fast det kanske räknas in?).
leorica

Det är tydligen väldigt svårt att få sig ett startbevis så man ska väl inte hoppas på för mycket eller planera för mycket riktigt ännu. Men det vore lite roligt ändå att köra så jag håller tummarna. Dessutom har jag aldrig varit i Italien (fast jag ska ju cykla till Venedig i September så dit kommer jag ju komma oavsett) så det vore roligt att åka av den anledningen också. Men, den som lever får se om det blir let´s or not!

Vore kul att cykla någonting som inte innefattar att man ska visa upp hur stort lönekuvert man har i form av kolfiber, högprofilhjul och Rapha-kläder, det imponerar liksom inte. Nej, back to basic vore något. Håll tummarna för att jag får mig en biljett!

Leave a Reply